HOMOK SZÁLLÍTÁS RENDELÉS ÁR BUDAPEST

TÖLTŐHOMOK, BÁNYAHOMOK, HOMOKOZÓ HOMOK, MOSOTT HOMOK 0-1 mm, VAKOLÓ HOMOK, FALAZÓ HOMOK, SÁRGA HOMOK, SZÜRKE HOMOK.

AZ ITT FELSOROLT HOMOK FAJTÁKAT ÖNMAGUKBAN NEM FORGALMAZZUK, KIZÁRÓLAG SZÁLLÍTÁSSAL EGYÜTT RENDELHETŐK ! AZ ÖN ÁLTAL MEGRENDELT MOSOTT VAGY SÁRGA, BÁNYA HOMOKOT HÁROM OLDALRA BILLENŐPLATÓS TEHERGÉPKOCSIVAL SZÁLLÍTJUK KI, EGY SZÁLLÍTÁSI FORDULÓBAN MAX. 5 KÖBMÉTERT. BUDAPESTEN VAGY VELE SZOMSZÉD TELEPÜLÉSEIRE, KORREKT ÁRAKON. RENDELÉS FELVÉTEL H-P 6-18 ÓRA KÖZÖTT.

HOMOK ÁR

Alapvető üzleti érdekem, hogy a homok ár a lehető legkedvezőbb legyen az ön számára. Természetesen az ár nem befolyásolhatja a homok minőségét. Ezért a legjobb megoldásra törekszem és korrekt áron szállítom ki önnek.

HOMOK RENDELÉS

A homok szállítás rendelés előtt kérem válassza ki az ön számára szükséges homok fajtát, melyet a lenti felsorolásból választhat ki, vagy kérdezze meg kivitelezőjét vagy szakembert. Ezután a homok szállítás rendelést telefonon tudja leadni időpont egyeztetéssel, budapesti vagy annak közvetlen települései címekre. Rendelés felvétel H-P 6-18 óra között.

TÖLTŐHOMOK

Ezt a sárga homoktípust feltöltésre, föld alatti csövek, vezetékek védőágyazataként vagy medencék ágyazataként használják.

BÁNYAHOMOK

Ezt a sárga homokfajtát falazáshoz, vagy homokozók építéséhez, feltöltéséhez, kötött termőtalaj lazításához szállítjuk.

MOSOTT HOMOK 0-1 mm

A szürke mosott homokot elsősorban falazáshoz, vakoláshoz vagy kötött termőföld lazításához szoktuk szállítani. Előnye a bányahomokkal szemben, hogy nem agyagos ezért a belőle készült vakolat nem repedezik. Alkalmazható kötött talaj lazítására is. Használható még homokozóba, de mivel nem agyagos hamarabb kiszárad és a homokvár hamarabb elporlad.

 

A homok és a szállítás árakért kérem, kattintson az árlistára vagy használja a kalkulátort.

A KALKULÁTOR ÁLTAL KISZÁMOLT HOMOK SZÁLLÍTÁS ÁRAK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, EZÉRT KÉREM HÍVJON TELEFONON!

Anyag neve:

Mennyiség:

Szállítási cím: