TERMŐFÖLD SZÁLLÍTÁS RENDELÉS ÁR BUDAPEST

TERMŐFÖLD, ROSTÁLT TERMŐFÖLD, TRÁGYÁS TERMŐFÖLD, ROSTÁLT TRÁGYÁS FÖLD ,TŐZEGES FÖLD, ROSTÁLT TŐZEGES FÖLD, TRÁGYÁS TŐZEGES TERMŐFÖLD, ROSTÁLT TRÁGYÁS TŐZEGES TERMŐFÖLD, KERTI FÖLD, HUMUSZ, FEKETE FÖLD.

AZ ITT FELSOROLT KÜLÖNBÖZŐ TERMŐFÖLDET ÉS ANNAK KEVERÉKEIT ÖNMAGUKBAN NEM FORGALMAZZUK, KIZÁRÓLAG SZÁLLÍTÁSSAL EGYÜTT RENDELHETŐK ! AZ ÖN ÁLTAL MEGRENDELT TERMŐFÖLD FAJTÁT (TRÁGYÁS, TŐZEGES, KOMPOSZTOS, ROSTÁLT, DARÁLT) HÁROM OLDALRA BILLENŐPLATÓS TEHERGÉPKOCSIVAL ÖMLESZTVE SZÁLLÍTJUK KI, EGY SZÁLLÍTÁSI FORDULÓBAN MAX. 5 KÖBMÉTERT, KORREKT ÁRAKON, BUDAPESTEN ÉS KÖZVETLEN SZOMSZÉD TELEPÜLÉSEIRE. RENDELÉS FELVÉTEL H-P 6-18 ÓRA KÖZÖTT.

TERMŐFÖLD ÁR

Mindannyiunk közös érdeke, hogy ön mint megrendelő a legjobb termőföld árat kapja. De az olcsó termőföld ár nem mehet a minőség rovására. Így megbízható forrásból szállítok korrekt áron a lehetséges leggazdaságosabb megoldásban, hogy ön, mint megrendelő elégedett legyen. Ebben vagyok érdekelt ez az üzleti filozófiám.

TERMŐFÖLD RENDELÉS

A termőföld szállítás megrendelés leadása előtt tájékozódjon a felhasználási területről, melyhez segítséget lejjebb kaphat vagy kérje ki a kertészeti áruda vagy gyepszőnyeges vagy kertész szakvéleményét. Miután ez megvan termőföld szállítás rendelését telefonon adhatja le időpont egyeztetéssel, Budapest kerületeibe vagy közvetlen szomszéd településeire. Rendelés felvétel H-P 6-18 óra között.

RENDELHETŐ TERMŐFÖLD FAJTÁK

A tőlünk rendelhető termőföld fajták művelésből kivont területekről származnak amik folyamatos kezelés alatt álltak trágyázás, gyomirtózás, rovarirtás, stb. Alapvetően közepesen kötött fekete színű termőföld, melyekhez alapesetben egy az öt arányban vannak keverve adalékok (komposzt, tőzeg, trágya) de egyedi keverési arányokat is meg tudunk oldani. Igény szerint a termőföldet lerostáltatjuk, ledaráltatjuk. Az alábbi felsorolásból válassza ki az ön számára szükséges termőföld fajtát.

NATÚR FEKETE TERMŐFÖLD, KERTI FÖLD

A natúr fekete termőföld alapvetően elég tápanyagot tartalmaz és szerkezetében is megfelel a füvesítéshez. De igény szerint szállításra kerülhetnek különböző termőföld keverékek is a trágyás termőföld a tőzeggel kevert termőföld vagy a tőzeges trágyás termőföld. Ezek a földkeverékek használhatók még vékony feltöltéshez, talajjavításhoz, finom tereprendezéshez. A natúr termőföld szállítás tíz centiméter terítési vastagság felett ajánlott.

TRÁGYÁS TERMŐFÖLD

A trágyás termőföld egy az öt arányban van keverve érett marhatrágyával. Így szállítjuk, elsősorban ültetéshez, magas ágyás kialakításához meglévő gyenge talaj feljavításához. Ültetés előtt kérdezzen meg kertész szakembert, hogy az adott növény milyen típusú termőföldet igényel. Megrendelésre összeállítjuk és szállítjuk a kívánt termőföld keveréket. A keveréshez használt alapanyagok: komposzt, trágya, homok, tőzeg, agyagos föld.

TÖLTŐFÖLD SZÁLLÍTÁS

A töltőföld nem termőföld  feltöltéshez, gödrök , medence helyek, szintek megemeléséhez, tereprendezéshez alkalmas. Növény telepítésére, ültetésére alkalmatlan.

DARÁLT TERMŐFÖLD, ROSTÁLT TERMŐFÖLD

A darált termőföld nem azonos a rostált termőfölddel. Mivel a darált föld egy dupla rotációs kapasoron megy át futószalag segítségével, így előfordulhat, hogy max 3-4 centiméteres rögök maradnak benne esetleg trágyával keverve a trágyát nem tudja teljesen szétdarálni. Ezt a fajta termőföldet minimum öt centiméteres feltöltéshez szállítjuk. A darált termőföld szállítás időjárás függő. Csapadékos idő esetén a termőföld darálás nem lehetséges. A rostált termőföld készítésekor a föld egy forgó szita dobon halad keresztül ami gyakorlatilag fél-egy centiméterig minden rögöt kirostál. Mivel azonban a trágyás változatnál ez több kieső föld és trágya mennyiséget jelent így az ára magasabb a darált termőföldnél. Ezt a termőföldet egészen finom feltöltéshez akár egy centimétertől ajánljuk. A rostált termőföld szállítás nagyban függ az időjárástól.

ROSTÁLT TRÁGYÁS TERMŐFÖLD SZÁLLÍTÁS, DARÁLT TRÁGYÁS FÖLD

A rostált, trágyás termőföld  szállításnál az alapanyag elkészítése megegyezik az alap rostált föld elkészítésével, csak itt egy az öt arányban marhatrágyát adnak hozzá. A darált trágyás föld szállítás előtt a földkeverék bekerül a darálógépbe és onnan a szállító jármű platójára. Itt a keverési arány igény szerint változtatható.

KOMPOSZTOS TERMŐFÖLD

A komposztos termőföld nem más, mint termőföld és komposzt egy az öt arányú keveréke. Ez a keverék extra magas tápértékkel rendelkezik, mely kiválóan alkalmassá teszi a a meglévő silány termőképességű talaj feljavítására, adott növények ültetéséhez, melyek ezt a termőföld fajtát igénylik. Igény szerint ledaráljuk, hogy vékonyabb rétegben is tudják teríteni.

Termőföld felrakása videó. ITT és ITT megtekintheti rakodás közben a föld állagát, porhanyósságát!

A termőföld és szállítás árakért kérem, kattintson az árlistára vagy használja a kalkulátort.

A KALKULÁTOR ÁLTAL KISZÁMOLT TERMŐFÖLD SZÁLLÍTÁS ÁRAK A TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, EZÉRT KÉREM HÍVJON TELEFONON!

Anyag neve:

Mennyiség:

Szállítási cím: