KAVICS SZÁLLÍTÁS RENDELÉS ÁR BUDAPEST

GYÖNGYKAVICS 4-8 mm, SÉTÁNYKAVICS 4-8 mm, MOSOTT OSZTÁLYOZOTT KAVICS, KAVICS 8-16 mm, DRAIN KAVICS, KAVICS 16-32 mm, KAVICS 24-40 mm, KULÉ KAVICS, TÖLTŐKAVICS, SZIKKASZTÓ KAVICS.

AZ ITT FELSOROLT KAVICS FAJTÁKAT ÖNMAGUKBAN NEM FORGALMAZZUK, KIZÁRÓLAG SZÁLLÍTÁSSAL EGYÜTT RENDELHETŐK ! AZ ÖN ÁLTAL MEGRENDELT VALAMENNYI KAVICS TÍPUST ÖMLESZTVE, HÁROM OLDALRA BILLENŐPLATÓS TEHERGÉPKOCSIVAL SZÁLLÍTJUK KI, EGY SZÁLLÍTÁSI FORDULÓBAN MAX. 5 KÖBMÉTERT, KORREKT ÁRON, BUDAPEST ÉS A VELE SZOMSZÉDOS TELEPÜLÉSEKRE. A KAVICS SZEMNAGYSÁGA MILLIMÉTERBEN mm VAN MEGADVA. RENDELÉS FELVÉTEL H-P 6-18 ÓRA KÖZÖTT.

KAVICS ÁR

Számunkra a legfontosabb, alap üzleti érdek, hogy az ön által megrendelt kavics ár a lehetőségekhez képest a legolcsóbb legyen. Természetesen a kavics ára nem befolyásolhatja annak minőségét, így ezt is szem előtt tartva kerül kiszállításra korrekt áron.

KAVICS RENDELÉS

A kavics szállítás rendelés előtt, kérem válassza ki az önnek megfelelő szemnagyságú kavics frakciót. Ebben segít a lentebbi felsorolás, de az a biztos ha kikéri szakember vagy egy kivitelező véleményét. Miután kiválasztotta a megfelelő  szemnagyságú kavicsot és a szállítási mennyiséget, akkor a kavics szállítást telefonon tudja megrendelni időpont egyeztetéssel, Budapesten belül vagy vele közvetlen településeire. Rendelés felvétel H-P 6-18 óra között.

MOSOTT OSZTÁLYOZOTT KAVICS

Az általunk szállított összes kavics frakció mosott, osztályozott. A kavicsok mérete milliméteres megnevezéssel vannak ellátva tól-ig megjelölve annak méretét. Azonban ez csak az adott mosott, osztályzott kavics egyik oldalára érvényes méret ami az adott méretű rostán átfér. Tehát például egy harminc kettes méretű kavics egyik oldala a megadott méret, de a másik oldala ettől valamivel nagyobb lehet.

RENDELHETŐ KAVICS FAJTÁK

AZ ÖSSZES KAVICS FAJTA MOSOTT, OSZTÁLYOZOTT KIVÉVE A KULÉ KAVICS. A rendelhető kavics fajták sóderből vannak kirostálva, miközben magas nyomású vízsugárral mossák le róluk a nem kívánt szennyeződéseket. Az így keletkezett frakciókból választhatja ki az önnek szükséges kavics fajtát, amit a lenti felsorolásból választhat ki és rendelheti meg. Színében van sárga kavics vagy szürke kavics. Ezek a színek összhatásában nézve adják ki az árnyalatot. A kavics nem alkalmas térkő ágyazatnak, mert kerek alakja miatt nem tud összekapaszkodni, folyton kimozog.

4-8 KAVICS GYÖNGYKAVICS

Ezt a szemcseméretű kavicsot kertbe járdának, díszkavicsnak, szűrőbeton készítéshez szállítjuk. Négy és nyolc milliméter közötti kavicsokat tartalmaz. Osztályzott, mosott.

8-16 KAVICS

Ez a kavics nyolc és tizenhat milliméter közötti mosott, osztályzott kavics szemeket tartalmaz. felhasználható díszítéshez, drainezéshez, kerti tó medrének kialakításához.

16-32 KAVICS

Tizenhat és harminckét milliméter közötti osztályzott, mosott kavicsokkal. Drainezéshez, díszítéshez, szikkasztó gödör kibélelésére szállítjuk.

24-40 KAVICS

Kettő-négy centis kavicsszemekkel. Díszítéshez, feltöltéshez, szikkasztó árok vagy gödör feltöltésére, kerti tóba szállítjuk. Mosott, osztályzott.

KULÉ KAVICS

A kulé kavics nem mosott nem osztályozott, de nem tartalmaz jelentős mértékben port vagy egyéb szennyeződést. Ezt a kavicsot vízelvezető árok feltöltésére, díszítésre, betonréteg alá vízelvezetéshez szállítjuk.

DÍSZÍTŐKAVICS, SÉTÁNYKAVICS

Ez a kavics a klasszikus parkokban és sétányokon megtalálható vöröses-barnás színű négy és nyolc milliméter szemnagyság közötti gyöngykavics.

 

A kavics és a szállítás árakért kérem, kattintson az árlistára vagy használja a kalkulátort.

A KALKULÁTOR ÁLTAL KISZÁMOLT KAVICS SZÁLLÍTÁS ÁRAK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, EZÉRT KÉREM HÍVJON TELEFONON!

Anyag neve:

Mennyiség:

Szállítási cím: