SÓDER SZÁLLÍTÁS RENDELÉS ÁR BUDAPEST

KÉTSZER ROSTÁLT SÓDER 0-4 mm, SÓDER 0-8 mm,  SÓDER 0-16 mm, SÓDER 0-24 mm, FOLYAMI SÓDER, TÖLTŐSÓDER, BÁNYA SÓDER, MOSOTT SÓDER, OSZTÁLYOZOTT SÓDER, ESTRICH SÓDER.

AZ ITT FELSOROLT MOSOTT, OSZTÁLYZOTT SÓDER ANYAGOKAT ÖNMAGUKBAN NEM FORGALMAZZUK, KIZÁRÓLAG SZÁLLÍTÁSSAL EGYÜTT RENDELHETŐK ! MINDEN SÓDER FAJTÁT ÖMLESZTVE HÁROM OLDALRA BILLENŐPLATÓS TEHERAUTÓVAL SZÁLLÍTJUK, EGY SZÁLLÍTÁSSAL MAX. 5 KÖBMÉTERT, BUDAPEST ÉS KÖZVETLEN SZOMSZÉD TELEPÜLÉSEIRE, KORREKT ÁRON. A SÓDEREK SZEMNAGYSÁGA MILLIMÉTERBEN mm VAN MEGADVA. RENDELÉS FELVÉTEL H-P 6-18 ÓRA KÖZÖTT.

SÓDER ÁR

Az egyik legfontosabb üzleti célom, hogy a sóder ár a megrendelő részére a lehető legkedvezőbb legyen, de ez nem mehet a sóder minőségének rovására. Ezért mindig a lehető legjobb áron szerzem be a sódert kiváló minőségben és ezt korrekt áron szállítom ki önnek. Erre törekszem.

SÓDER RENDELÉS

Minden építési technológia különféle sóder alkalmazását írja elő. Ezért a sóder szállítás megrendelés előtt válassza ki az ön által szállíttatni kívánt sóder fajtát. Ehhez segítséget kaphat a lenti felsorolásból, de a legjobb ha kikéri szakember vagy a kivitelezője tanácsát. Ha ez megvan sóder rendelését telefonon adhatja le, ahol egyeztetjük a szállítás időpontját, Budapesten belül vagy közvetlen szomszéd településeire. Rendelés felvétel H-P 6-18 óra között.

RENDELHETŐ SÓDER FAJTÁK

AZ ÖSSZES RENDELHETŐ SÓDER FAJTA MOSOTT, OSZTÁLYOZOTT KIVÉVE A TÖLTŐSÓDERT. A sódert napjainkban sóderbányákból termelik ki, a sódert értékesítése előtt mossák, osztályozzák.  A mosásra a sóderban lévő agyagtartalom eltüntetése miatt van szükség, mivel ha a sóderben agyag maradna az nagyban befolyásolná az adott sóderből készített beton szilárdsági, statikai jellemzőit. a folyami vagy dunai sóder is kapható jóval magasabb áron, de minőségileg nem jobb mint a bányákból termelt sóder. A rendelhető sóder fajták az alábbiakban van felsorolva.

TÖLTŐSÓDER

A töltősóder útalapnak, térkövezéshez, aljzatbeton alá feltöltéshez használható. Agyagtartalma miatt kiválóan tömöríthető ezáltal stabil alapot képez.

KÉTSZER ROSTÁLT 0-4 SÓDER

Térkövezéshez ágyazó rétegéhez, durva vakoláshoz, vékony beton, estrich beton készítéséhez szállítjuk ezt a sóderfajtát.

0-8 SÓDER (MOSOTT, OSZTÁLYOZOTT)

Estrich beton készítő gépbe vagy vékony aljzatbeton, járólap, kerítésoszlop készítéséhez használják ezt a sóder típust, ilyen feladatok megoldásához szállítjuk.

0-16 SÓDER (MOSOTT, OSZTÁLYOZOTT)

Aljzat beton, betonkoszorú vagy keskenyebb zsalukövek közé készített betonhoz ideális.

0-24 SÓDER (MOSOTT, OSZTÁLYOZOTT)

Ezt a sódertípust szállítjuk a leggyakrabban. Alkalmas 10 centiméternél vastagabb beton készítéséhez. Járda, kerítésalap kocsi beálló, házalap, satöbbi készítéséhez.

KÉSZ BETON FÖLDNEDVES BETON SZÁLLÍTÁS

Ez az építőanyag betongyárban készül előre beállított recept alapján. Földnedves konzisztenciában kerül kiszállításra Önöknek. Fontos, készbeton rendelése előtt kérje ki szakember véleményét a szemnagyság és az erősség tekintetében! A beton ára is ettől függ. Beton árakért kérem hívjon telefonon.

A sóder és a szállítás árakért kérem, kattintson az árlistára vagy használja a kalkulátort

A KALKULÁTOR ÁLTAL KISZÁMOLT SÓDER SZÁLLÍTÁS ÁRAK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, EZÉRT KÉREM HÍVJON TELEFONON!

Anyag neve:

Mennyiség:

Szállítási cím: