MURVA SZÁLLÍTÁS RENDELÉS ÁR BUDAPEST

 

ÁGYAZATI MURVA 0-4 mm, ÁGYAZÓ MURVA 2-5 mm, KERTI MURVA 5-12 mm, KERTI MURVA 12-20 mm, MURVA 20-55 mm, POROS MURVA, TÖLTŐMURVA 0-20 mm, OSZTÁLYOZATLAN MURVA.

AZ ITT FELSOROLÁSRA KERÜLŐ MURVA ANYAGOKAT ÖNMAGUKBAN NEM FORGALMAZZUK, KIZÁRÓLAG SZÁLLÍTÁSSAL EGYÜTT RENDELHETŐK ! AZ ÖN ÁLTAL MEGRENDELNI KÍVÁNT MURVA FAJTÁT ÖMLESZTVE, HÁROM OLDALRA BILLENŐPLATÓS TEHERGÉPKOCSIVAL SZÁLLÍTJUK, EGY SZÁLLÍTÁSSAL MAX 5 KÖBMÉTERT, KORREKT ÁRON, BUDAPEST ÉS A VELE ÖSSZEÉRŐ TELEPÜLÉSEKRE. A MURVA SZEMNAGYSÁGOK MILLIMÉTRBEN mm VANNAK MEGADVA. RENDELÉS FELVÉTEL H-P 6-18 ÓRA KÖZÖTT.

MURVA ÁR

A kedvező murva ár biztosítása a legelemibb üzleti érdeke mint a megrendelőnek, mint a szolgáltatónak. Ezért a lehető legolcsóbb helyről szállítom a magas minőség szem előtt tartásával a megrendelő teljes megelégedése érdekében korrekt áron.

MURVA RENDELÉS

Murva szállítás rendelés leadása előtt tájékozódjon az adott munkához szükséges murva szemnagyságáról. ez ügyben a lenti felsorolásból tájékozódhat vagy kérdezze ki szakember vagy a kivitelezője véleményét. Miután megvan a megfelelő murva szemnagysága és mennyisége, akkor a szállítás megrendelését telefonon adhatja le időpont egyeztetéssel, Budapestre vagy annak közvetlen szomszéd településeire. Rendelés felvétel H-P 6-18 óra között.

RENDELHETŐ MURVA FAJTÁK

A MURVA ANYAGA DOLOMIT VAGY MÉSZKŐ. SZÍNE FEHÉR, SÁRGÁS VAGY SZÜRKÉS ÁRNYALAT. A murva osztályzása robbantással, majd  rostálással történik. Az ekkor keletkező frakciókból választhatja ki az ön által rendelni kívánt murva fajtát, melyek itt kerülnek felsorolásra szemnagyság szerint, melyek milliméterben vannak megadva. A murvák mérete a megadottaktól minimálisan eltérhet.

ÁGYAZÓ MURVA 2-5 mm

Ez az apró murvafajta térkövezésnél a kő ágyazati rétegéhez kerül szállításra, majd felhasználásra a térkő és az alap közé. Vízáteresztő, de díszítésre is kiváló ez a murva.

KERTI MURVA 5-12 mm

Kerti, díszítőmurva. Kerti járdákhoz, gépkocsi beállókhoz szállítjuk. A gyalogjárdához az 5-12-es, kocsi beállókhoz a nagyobb szemű tizenkettő- húszas murva frakciót javasoljuk felhasználni.

KERTI MURVA 12-20 mm

Ez a kerti dísz murva gépkocsi beállók, feljárók feltöltésére, kialakítására használható. Ezen kívül növények közé, járófelületek építéséhez szállítjuk.

MURVA 20- 55 mm

Laza szerkezetű földeken készülő utak első szintű feltöltő anyaga. Hengerelés után a laza talajba ékelődve ez a murva megakadályozza annak tovább süllyedését. Szállítható még gépkocsi beállókhoz is.

0-20 MURVA. POROS MURVA, TÖLTŐMURVA, OSZTÁLYOZATLAN MURVA

Alkalmas utak és térkő alapjának készítéséhez. 0-20 milliméter közti szemnagyságú, melyből kb ötven százalék a kőpor a megfelelő tömöríthetőség miatt. Ezért a poros murva kiválóan tömöríthető és ezzel stabil alapja lehet a kisebb forgalmú utaknak. 0-20 vagy 0-50-es frakcióban szállítjuk.

A murva és a szállítás árakért kérem, kattintson az árlistára vagy használja a kalkulátort.

A KALKULÁTOR ÁLTAL KISZÁMOLT MURVA SZÁLLÍTÁS ÁRAK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, EZÉRT KÉREM HÍVJON TELEFONON!

Anyag neve:

Mennyiség:

Szállítási cím: